Kck Group – Din vindmølleservice

Hos Kck Group har vi arbejdet med service og reparationsopgaver i vindmøllebranchen siden virksomhedens grundlæggelse i 1995. Vi har mere end 20 års erfaring og har et stærkt team bestående af professionelle og uddannede drone-piloter, ingeniører og vindmølle-reparatører. Vi besidder derfor de kompetencer som netop du har brug for.
En af vores mange spidskompetencer består i inspektion, vedligeholdelse og reparation af vindmøllevinger, hvilket resulterer i en forlænget levetid på selve vindmøllen. Vi hjælper vores kunder med hurtig og præcis service af vindmøller.

Tilgængelighed – hurtig service, hele vejen rundt!

Kck Group har hovedkontor i Fredericia. Vi opererer on- og offshore i hele Europa, men flyver også på opgaver andre steder i verden. Vores kvalificerede og erfarne serviceteknikere er derfor altid klar til at rykke ud til din opgave.

Kontakt – Skal vi hjælpe dig?

Er du i tvivl om, hvad du skal have lavet eller hvad i har brug for, så kan du naturligvis altid ringe til Kck Group på telefon +45 28 89 28 44 eller via vores kontaktformular. Så skal vi nok besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vende tilbage med et brugbart svar.

Vi ser frem til at høre fra dig.